Over Hulpje.com

Mijn naam is Ricardo van Wijngaarden (1982) per november 2010 ben ik met Hulpje.com actief als zelfstandig ondernemer. Ik ben geboren in Almere Haven en woon nu al een aantal jaar met veel plezier met mijn vrouw en 2 kinderen in Almere Buiten. Mijn werkgebied is voornamelijk Almere maar uitdagingen verder weg ga ik niet uit de weg.

Al op de middelbare school wilde ik een eigen allround klusbedrijf wat misschien niet zo vreemd is als zowel je opa als je vader met hun handen werkten. Na eerst bouwkunde gedaan te hebben heb ik ook nog voor timmerman doorgeleerd. Na een aantal jaar voor anderen te hebben gewerkt was het dus eind 2010 zo ver en heb ik mijn eerste bedrijfswagen gekocht.

Foto Caddy Hulpje.com 2010

Een van de voordelen van het als zelfstandige te werken is dat ik mijn werk altijd zo heb kunnen inplannen dat ik ook mijn kinderen naar school heb kunnen brengen toen ze nog wat kleiner waren. Maar de belangrijkste reden is dat ik nu veel meer afwisseling in mijn werk heb in vergelijking met toen ik voor anderen werkte. Dat is dan ook de reden dat ik, omdat ik genoeg werk heb, soms ook nee verkoop als men mij vraagt om een badkamer op te knappen. Ik ben tenslotte een allround klusjesman en alleen maar badkamers verbouwen gaat mij dan vervelen.

In 2012 kon ik zeggen dat Hulpje.com echt stond en toen heb ik dus ook mijn eerste (tweedehands) bus gekocht, meer ruimte dus meer spullen direct bij de hand.

Foto van bus Hulpje.com 2012

Ik heb met Hulpje.com veel vaste klanten en dat zegt wel iets over mijn manier werken en de kwaliteit daarvan. Open en eerlijk advies en ouderwets doorwerken zullen daar zeker een rol bij spelen.

Sinds 2016 rijd ik rond in mijn eerste nieuwe bus die zelfs nog wat groter is.

Foto van bus van Hulpje.com 2016

Hebt u een hulpje nodig voor een kleinere of grotere klus neem dan contact met mij op, het liefst via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook eerst wat werk van mij bekijken op de verschillende projectpagina’s