Referenties

Ik heb Ricardo leren kennen als een persoon die met je meedenkt en voor alles een oplossing weet. Daarnaast werkt hij heel netjes en snel. Mocht hij nog tijd over hebben in zijn dag dan zal hij het niet nalaten om nog iets anders voor je te doen, ook al stond dat niet op de planning.

Voor mij heeft hij de douchcabine in de badkamer herplaatst en op de grond gezet. De dochebak is er uit gehaald, hierdoor is de opstap in de douche van hoog (± 20 cm) naar niets gegaan. Daarnaast nog een aantal kleine klusjes gedaan waar ik totaal niet op gerekend had. Helemaal blij was ik. Voor de toekomst zal ik zeker weer een beroep op hem doen. Kortom een harde werker die tevens staat voor zijn werk! Nogmaals bedankt en tot later nog even voor de badkamer.
Marry – Badkamer en kleine klusjes

Al sinds 2011 heeft Ricardo bij ons al heel wat klusje gedaan. Het begonnen met het vervangen van lekke Velux-ramen. Daarna een nieuwe schuurdeur, zolderkamer, schilderen van huis aan de buitenkant, vervangen van de schutting, de ren van de konijnen, aftimmeren nieuwe dakkapel, schilderwerk binnen, ophogen van de voor- en achtertuin en nog wat kleinere klusjes. Daarnaast geeft hij ook nog toe dat andere partijen soms beter zijn dan hij (stucwerk) en ook over die partij zijn wij meer dan tevreden! Zolang als jij beschikbaar bent en wij de centen bij elkaar kunnen krijgen ben jij voor ons de eerste keuze voor volgende kleine en grote klusjes! Willen mensen resultaten zien dan zijn ze meer dan welkom!
Gunilla en Vincent

Referenties van de oude website van hulpje.com:

Gewoon TOP, kan er niks anders van zeggen…
JB (Dakraam)

Ricardo heeft onze badkamerwens werkelijkheid gemaakt. Hij luistert goed naar je wensen, denkt goed mee en denkt in oplossingen. Ricardo werkt door tot het goed is, ongeacht de tijd. Hij is een echte ambachtsman! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Bedankt Ricardo!
Martin en Jolanda (nieuwe badkamer)

Goed advies en meedenken gehad van Ricardo. Prima werk geleverd en vriendelijke, goede en snelle service.
Marja (Lampen ophangen)

Ricardo, Wij willen je nogmaals hartelijk danken voor je fantastische werk en werkhouding!! Nog niet eerder hebben wij zo’n flexibel bedrijf meegemaakt dat zich ook nog eens voor de volle 100% inzet. Fantastisch!! Daar is het resultaat ook naar. Wij zijn echt enorm tevreden over de nieuwe schutting! Bij een volgende klus weten wij je weer te vinden!
Hans & Saskia (Echt harde werkers bestaan nog!!)

Waar autoreclame al niet toe kan leiden. Ricardo’s auto zien rijden; site gezocht en direct gebeld. Zag er allemaal goed en verzorgd uit. Uurtarief meer dan redelijk! En gewoon top geholpen! Heb nog een hele lijst klussen liggen en daarvoor ga ik zeer beslist weer een beroep doen op Hulpje.com. Fantastisch initiatief, juist voor die kleine klussen.
WFOS

Ricardo heeft heel snel en vakkundig onze bestrating op orde gebracht. Het resultaat is geweldig.
Patricia (Bedankt)

Binnen een paar uurtjes tijd was de tuin gesnoeid, de bovenverdieping voorzien van plinten en waren alle lampen opgehangen. Ricardo is supersnel en gaat zeer professioneel te werk!
Grietje

Ik had lekkage aan het dak en reparatie nodig aan buitendeur en openslaand raam. Ricardo gevraagd voor daklekkages en ook voor afhangen van deuren, openslaand raam en slotenwerk. Dit ging heel snel en professioneel. Daarna nooit meer last gehad van lekkage of klemmende deur voor een nette prijs. Ik kan Hulpje.com aan een ieder van harte aanbevelen voor kleine maar ook grote renovaties.
Mike (zeer tevreden klant)

Beste Ricardo, Dank voor de snelheid en accuratesse waarmee je het probleem met de verlichting in mijn kantoor hebt opgelost. vr. groet, Janneke Heijstek Mentionem Zorgadviesburo.
Janneke Heijstek (snel en accuraat)

Wij zijn heel tevreden met het resultaat en de service van Hulpje.com. Alles wordt keurig, netjes en vlot afgehandeld. Er wordt meegedacht waardoor het nog beter en mooier wordt dan je zelf al had bedacht. Ik wens dit nieuwe bedrijf heel veel klanten toe en zal zeker nog vaker een beroep op hem doen.
Claudine